×
Meniu

Vizită de lucru la IMSP – Spitalul Raional Criuleni

In data de  4 noiembrie 2021, vicepreședintele raionului Dubăsari pe domeniul social, domnul Vlad Izman , la invitația doamnei director Roman Aurelia , a întreprins o vizită de lucru la spitalul raional Criuleni .
În cadrul întrevederii au avut loc discuții pe tema deservirii pacienților din raionul Dubăsari, cât și aportul și susținerea reciprocă !
Doamna director a ținut să precizeze că, se va depune toate eforturile ca pacienții din raionul Dubăsari să beneficieze de tot suportul și profesionalismul cadrelor medicale la cel mai înalt nivel.
Totodată se caută soluții în vederea atragerii de cadre medicale tinere ,aici domnul vicepreședinte a venit cu precizarea de susținere prin acordarea de spații locative de cazare, pentru tinerii specialiști ceea ce ne bucură această inițiativă !
În cel mai scurt timp se va implementa și un serviciu on-line de programare în cadrul spitalului , în urma căruia programarea la orice specialist va fi simplificată și accesibilă oricărei persoane , evitând astfel coziile la registratura !
Sa pus accent și pe situația actuală pandemică unde se va implementa un program de imunizare al populației din raionul Dubăsari , cât mai aproape și accesibil pentru oameni.
Suntem bucuroși de noua colaborare și susținere, suntem siguri de rezultate remarcabile în folosul comunității!
Rămânem aproape !