×
Meniu

Servicii medicale pe timp de pandemie!!!

În cele ce urmează vă prezentăm o scurtă poveste a unuia dintre sutele de pacienți care ajung să fie internați in spitalul raional Criuleni care a  beneficiat  de tratament de specialitate si cazare .

 

Unul dintre aceștia este si domnul Nicolae Gratii ( consilier raional ) fiind de profesie medic veterinar cu o experiență de peste 50 de ani in domeniu,   care dorește în primul rînd sa mulțumească  întregii echipe pentru devotamentul si implicarea depusă in acordarea asistenței medicală, față de pacienții internați , menționînd că personalul medical din secția terapie-îngrijiri cronice , fizioterapie si recuperare medicală , insistînd sa menționăm familiile fiecărei persoane cu care a interacționat începînd de la șef de secție dr. Rojenco Maria , continuînd cu Dr. Agatiev Svetlana , As superior. Stahi Larisa , As med. Popa Svetlana, Bațala Carolina, Mihailov Ina, Rotaru Marina cît si infirmierele Beț Raisa , Stavenschi Elena, Chiriac Ana, toată această minunată echipă oferind o atenție deosebită pacienților internați . Condițiile de cazare si masă fiind unele foarte bune si variate !

Domnul N.Gratii a ținut să menționeze și modernizarea adusă spitalului  de cînd a fost schimbată  conducerea în persoana doamnei Dr. Roman Aurica ,  aducînd dotări noi de aparatură si renovare a spațiilor interioare , saloanele de internare beneficiind de lenjerie noua , o farmacie dotată la nivel european si urmînd alte subdiviziuni cum ar fi secția de recuperare medicală și fizioterapie, cît și serviciul gospodaresc si casangeria .

În încheiere domnul Nicolae a dorit sa transmită un mesaj simplu !

PS/ ”Să fim mai buni și mai înțelegători. Asta e ceea ce ne lipsește”