×
Meniu

Reprezentanții Elveției într-o vizită de lucru la IMSP – Spitalul Raional Criuleni

Reprezentanții Elveției într-o vizită de lucru la IMSP – Spitalul Raional Criuleni
Astazi 16.09.2022 a fost inaugurat un sistem de filtrare al apei si deacum înainte spitalul raional Criuleni va beneficia in fiecare robinet de apa curata, pura, filtrata la standarde europene .
La evenimentul de inaugurare au fost prezenţi investitorii, dl Karlheinz Leemann, dl Beat Wicky, dl Beat Reber, partenerii Societății Elvețiene din Zug. dar şi reprezentanţii autorităţilor locale şi celor centrale.
„După părerea noastră s-a făcut mult aici la Criuleni, sperăm şi în continuare ca societatea elveţiană să se implice în modernizarea acestul spital”, a spus reprezentantul guvernului in raionul Criuleni domnul Padurean Simion .
In încheiere domnul director al spitalului raional Criuleni Dr. Sergiu Halipli a ținut să mulțumească și doamnei Tatiana Ghidirimschi care a avut un aport semnificativ în menținerea relatiilor între partenerii elvețieni și spitalul raional Criuleni și totodată va urma să fie implementate alte două proiecte extrem de necesare ; laborator si sterilizare centralizată.
Din anul 2009 pînă în prezent partenerii elevețieni au contribuit cu un buget de peste 3 mil / euro alocate diferitelor proiecte implementate în cadrul spitalului la standarde europene.
In numele Spitalului Raional Criuleni vă aducem sincere mulțumiri !